SingularityU Chapter Nijmegen: Health en bijbehorende technologie

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: The Economic Board

Al twee jaar geleden ontstond het plan om in Nederland een afdeling van de Singularity University op te richten, daar werd toen direct positief op gereageerd in onze regio.

SingularityU Chapter Nijmegen: Health en bijbehorende technologie

Het plan was om de diverse steden en regio’s aan te laten haken rondom thema’s. Zo is het thema van Nijmegen: Health en daaraan gerelateerde technologie. Nijmegen heeft een unieke positie in de wereld met partijen als Radboudumc, HealthValley, Rockstart, SIZA, de Sint Maartenskliniek en een hoeveelheid prachtige bedrijven.

Remco Hoogendijk is innovatiemanager bij Sint Maartenskliniek en ambassador voor SingularityU Chapter Nijmegen. Hij vertelt: “Om Chapter te worden moet je door een ballotage: ik moest een training volgen bij de Singularity University in Amerika, we moesten een plan schrijven en een aantal webinars volgen om geaccrediteerd te worden, we hoorden eind april dat we geslaagd waren.“

The Economic Board steunt het Chapter. Die steun bestaat concreet uit het helpen promoten van het Chapter en haar activiteiten en door af en toe als gastheer op te treden voor bijeenkomsten en dan de zaalhuur en catering aan te bieden. Deze beide zaken zijn voor deze startende non-profit beweging zeer waardevol.

Na de launch party in juli 2017 staan er nog een paar hele mooie en bijzondere bijeenkomsten op stapel, waarbij exponentiele technologie en de kans om de wereld beter te maken centraal staan.

Lees meer op: https://singularityuglobal.org/community/chapters/nijmegen

Meer informatie over The Economic Board:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!