SIS Leisure Group biedt mogelijkheden voor eindejaarsbijeenkomst

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: SIS Leisure Group

Dat de feestdagen eraan komen, mag inmiddels wel duidelijk zijn. De kerstdecoratie siert de winkels, Sinterklaas is onderweg en het wordt steeds vroeger donker. De SIS Leisure Group biedt verschillende mogelijkheden voor een eindejaarsbijeenkomst.

SIS Leisure Group biedt mogelijkheden voor eindejaarsbijeenkomst

Dat we richting december gaan, merken Skidome, Indoor Skydive Roosendaal en IceKart Rucphen vooral aan de steeds voller wordende agenda. Het zou natuurlijk zonde zijn als u een leuk eindejaarsuitje zou moeten missen en daarom adviserert de SIS Leisure Group u op korte termijn actie te ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van één van de volgende activiteiten?

  • Indoor Skydiven
  • IJskarten
  • Skiën of snowboarden

Borrelen op een unieke locatie

Wat is er nou leuker dan het jaar afsluiten met een eindejaarsborrel? Dit is tenslotte hét moment om samen te proosten op het afgelopen en komende jaar. de SIS Leisure Group biedt verschillende unieke locaties waar u terecht kunt voor een onvergetelijke borrel. Wat dacht u van één van de restaurants of bijvoorbeeld een après-ski café?

Over de SIS Leisure Group

De SIS Leisure Group is de overkoepelende naam van vier bedrijven. Allereerst Skidôme, het eerste indoor ski- en snowboardcentrum in Nederland, met échte sneeuw. Met vestigingen in Rucphen en Terneuzen worden zowel de Nederlandse als de Vlaamse markt bediend.

Meer informatie over SKIDÔME :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!