Skidôme opent de grootste sneeuwspeeltuin van de Benelux

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Skidôme Terneuzen

Op woensdag 3 april is de grootste en koelste sneeuwspeeltuin van de Benelux feestelijk geopend bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen. Skidôme nodigde kinderen die ernstig of langdurig ziek zijn en kinderen met een beperking uit voor een onvergetelijke dag.

Skidôme opent de grootste sneeuwspeeltuin van de Benelux

Skidôme vindt het belangrijk dat iedereen van de magie van sneeuw kan genieten. Daarom heeft Skidôme stichting Máscura en zorgboerderij De la Vie uitgenodigd om met een groep kinderen te komen spelen in de sneeuw. Stichting Máscura is een stichting die ernstig, langdurig of chronisch zieken van alle leeftijden op een bijzondere manier wil verrassen. Zorgboerderij De la Vie is een organisatie die zich richt op kinderen en volwassenen met een beperking. Het doel van deze dag was om deze kinderen een waanzinnige middag te bezorgen en dat is zeker gelukt!

Iedere middag sneeuwpret

Op de pistes bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen woont de allergrootste en vrolijkste kindervriend in de kraakverse sneeuw van Skidôme. Zijn naam is Kiddie en hij woont in zijn eigen iglo. Tijdens het winterseizoen houdt hij hier een winterslaap, zodat hij in de zomerperiode genoeg energie heeft om te spelen als een pro! Vanaf 1 april tot en met 30 september kunnen kinderen iedere middag kunnen spelen van 14:00 tot en met 17:00 uur. Het sneeuwparadijs is alleen geopend in de zomermaanden om ook in de zomer de kinderen spelenderwijs kennis te laten maken en plezier te beleven met de sneeuw.

Meer informatie over SNOWWORLD (voorheen SKIDÔME):

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!