Skidôme Rucphen opent twee escape rooms

  • Toerisme & Recreatie

Skidôme Rucphen opent op zaterdag 24 maart twee escape rooms. Skidôme werkt hiervoor samen met het bedrijf Try2Escape. De komst van de escape rooms zorgt ervoor dat het complete ‘dagje weg’ concept met meerdere activiteiten op één winterse locatie steeds completer wordt.

Skidôme Rucphen opent twee escape rooms

Compleet dagje weg

Escape rooms zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het is een uitdagende activiteit waarbij je moet samenwerken om te ontsnappen. Gasten die naar Skidôme komen, kunnen een bezoek aan de escape room makkelijk combineren met skiën, snowboarden, ijskarten of glowgolfen. Zo heeft Skidôme Rucphen alles in huis voor een uniek dagje weg en ontzorgt daarbij de gast. ‘We willen de ‘dagjes uit’ zo aantrekkelijk mogelijk maken. Ik ben ervan overtuigd dat we ons met zo’n totaalaanbod kunnen blijven onderscheiden,’ aldus algemeen directeur Nicky Broos.

Try2Escape

Try2Escape maakt van iedere escape room een bijzondere ervaring. Ze werken samen met Skidôme Rucphen vanwege het ruime aanbod aan unieke activiteiten dat Skidôme al in huis heeft. ‘Een escape room is een unieke beleving om aan dit aanbod toe te voegen,’ aldus Try2Escape. Het doel van een escape room is dat een groep binnen één uur uit een kamer ontsnapt. Iedere escape room hanteert een uniek thema. De twee escape rooms bij Skidôme Rucphen zijn uitgewerkt rondom de thema’s ‘De Dopingkamer’ en ‘Het Reisbureau’. Door het oplossen van puzzels, raadsels, aanwijzingen en hersenkrakers kan een groep ontsnappen. Een escape room is een ideale activiteit om te ondernemen met bijvoorbeeld kinderen, vrienden, familie of collega’s.


Meer informatie over SNOWWORLD (voorheen SKIDÔME):

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!