Skidôme verhoogt liftcapaciteit in Rucphen en Terneuzen

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Skidôme

Skidôme breidt bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen haar liftcapaciteit uit met in totaal vier extra liften. Dat betekent een capaciteitsimpuls van zeven naar elf liften. Hiermee wordt de kwaliteit voor de gasten naar een hoger niveau gebracht.

Skidôme verhoogt liftcapaciteit in Rucphen en Terneuzen

De uitbreiding van de liften is onderdeel van het meerjarig investeringsplan waarin Skidôme ernaar streeft om in 2020 de beste skischool van de Benelux te zijn.  

Mede door het verhogen van de liftcapaciteit wilt Skidôme haar gasten de kwaliteit bieden die ze verwachten. Om dit te bereiken wordt met de komst van drie nieuwe liften, de capaciteit in Rucphen meer dan verdubbeld. Momenteel worden in Rucphen de eerste liften geplaatst. In Terneuzen wordt er één nieuwe sleeplift geplaatst. Daarnaast wordt de capaciteit van de bestaande liften verhoogt, waardoor er 50% extra liftcapaciteit is. Met ingang van het nieuwe seizoen op 1 september zijn alle nieuwe liften in Rucphen en Terneuzen geopend.

Door de spreiding van de liften te optimaliseren ervaren de cursisten en bezoekers die vrij komen oefenen een kwaliteitsimpuls. Ook speelt Skidôme in op de behoefte per niveau door gebruik te maken van diverse soorten liften. Het aanbod wordt uitbereid met extra sleepliften en bandliften. Met als streven om de beste skischool van de Benelux te zijn, wilt Skidôme voor ieder niveau skiër en snowboarder de beste service aan de gasten aanbieden.

In de toekomst zullen er meerdere kwaliteitsverbeteringen doorgevoerd worden bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen. Eigenaar Nicky Broos staat nooit stil. “De gast staat centraal in het handelen van Skidôme. Daarom houden we continu onze oren open, om te luisteren naar de gast en zo in te spelen op hun behoeften. Zo wordt er binnenkort een permanent Kiddieland aangelegd, waar onze jongste gasten op een leuke manier kennis kunnen maken met wintersport.”Meer informatie over SNOWWORLD (voorheen SKIDÔME):

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!