Slotconferentie Grenzeloos Biobased Onderwijs in Duurzaamheidsfabriek Dordrecht

De biobased economy biedt kansen voor economische groei in de grensregio Vlaanderen-Nederland. Maar hoe verzilver je deze kansen? Het antwoord op deze en vele andere vragen wordt gegeven tijdens de slotconferentie Grenzeloos Biobased Onderwijs, op 10 oktober 2019 in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

Slotconferentie Grenzeloos Biobased Onderwijs in Duurzaamheidsfabriek Dordrecht

Welke kennis en vaardigheden heeft de nieuwe generatie professionals in de biobased industry nodig? En hoe zorg je dat onderwijs en arbeidsmarkt op elkaar aansluiten?

Grenzeloos Biobased Onderwijs

14 Vlaamse en Nederlandse partners in het project 'Grenzeloos Biobased Onderwijs' brachten de marktvraag in kaart: welke competenties hebben bedrijven nodig om stevig in te zetten op de biobased economy. Op basis hiervan ontwikkelde het project onderwijsprogramma's en investeerde het in faciliteiten en apparatuur voor scholing en onderzoek. Op een nieuw digitaal platform zijn het biobased lesmateriaal, onderzoeksfaciliteiten, stageopdrachten en biobased experts te vinden.

Slotevent

Tijdens het slotevent in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht op 10 oktober wordt het netwerk bij elkaar gebracht. Bezoekers krijgen te zien wat de afgelopen drie jaar is gerealiseerd en er wordt vooruit gekeken: hoe bouwen onderwijs en bedrijfsleven het biobased (kennis)netwerk in de grensregio verder uit.

Aanmelden

Meld je alvast aan en noteer 10 oktober in je agenda. Binnenkort ontvang je een uitnodiging met het volledige programma. Voel je vrij om deze Save the date door te sturen naar mensen voor wie dit ook interessant kan zijn.

Meer informatie over BIO BASE EUROPE TRAINING CENTER:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!