SMART HUB helpt in opvangen logistieke pijnpunten

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Smart Hub

In deze moeilijke tijden is samenwerking cruciaal. Door de wijze waarop SMART HUB altijd al is ingericht, kan zij snel en flexibel inspelen op logistieke pijnpunten die door de Coronacrisis ontstaan.

SMART HUB helpt in opvangen logistieke pijnpunten

In nauwe samenwerking met containerterminal BCTN biedt SMART HUB oplossingen voor containergoederen die, om welke reden dan ook, niet direct gelost kunnen worden.

Zo kan SMART HUB u helpen om hoge detention kosten van rederijen te voorkomen. Bijvoorbeeld door de goederen te lossen en te herladen in eigen of gehuurde containers. Deze worden veilig opgeslagen op het terrein van BCTN, totdat ze worden afgeroepen. Ook kan SMART HUB opslag van goederen verzorgen binnen DE SMART HUB locaties en op een later tijdstip distribueren naar de gewenste afleverplek.

Dus: bent u op zoek naar mogelijkheden om uw overflow aan volumes tijdelijk ergens te parkeren? Of moeten er vanwege veranderde omstandigheden plots andere labels of stickers op uw producten of andersoortige VAL activiteiten plaatsvinden? Binnen SMART HUB hebben ze veel kennis en ervaring in het omgaan met logistieke noodsituaties. 

Meer informatie over SPIERINGS SMART LOGISTICS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!