SMART HUB terrein breidt uit met extra vierkante meters

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Spierings Smart Logistics

Het SMART HUB terrein in ’s-Hertogenbosch breidt het komende jaar haar opslag- en handling mogelijkheden verder uit om zo tegemoet te komen aan de steeds verder stijgende vraag naar logistieke huisvesting. Dat meldt overkoepelende organisatie Spierings Smart Logistics.

SMART HUB terrein breidt uit met extra vierkante meters

Nog net voor het verstrijken van het oude jaar, wordt de voormalige havenloods opnieuw in gebruik genomen. Compleet gerenoveerd en verduurzaamd heeft dit warehouse nu een opslagcapaciteit van 3.800 m².

Duurzame renovatie

Een andere bestaande hal wacht eenzelfde soort duurzame renovatie. Deze ruimte zal in de loop van het tweede kwartaal 2019 operationeel zijn en levert nog eens 2.500-3.000 m² extra opslagruimte op. Intussen is de vergunning voor de bouw van een geheel nieuw warehouse ingediend en hoopt SMART HUB in het nieuwe jaar eindelijk met de eerste fase daarvan (5.000 m²) te kunnen beginnen. Met in totaal ruim 11.000 m² aan extra multi-user opslagruimtes in eigen beheer, direct gekoppeld aan de container terminal, kan het bedrijf haar klanten in het nieuwe jaar daarom nog beter van dienst zijn.

Over SMART HUB

SMART HUB in ’s-Hertogenbosch biedt logistiek bedrijven diverse diensten waaronder passende bedrijfsruimte, een uitgebreid scala aan logistieke services, warehouses, douane faciliteiten en een binnenhaven. Onder de regie van Spierings Smart Logistics is het terrein dé plek waar zowel beginnende als gevestigde ondernemers profiteren van flexibiliteit en logistieke knowhow.

Meer informatie over SMART HUB:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!