Smits Rolluiken aanwezig tijdens Polyclose

  • Bouw
  • Bron: Smits Rolluiken

14, 15 en 16 januari staat Smits Rolluiken samen met honderden exposanten uit tientallen landen op de Polyclose Beurs in Gent. Deze beurs profileert zich als het grootste evenement in de Benelux op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek.

Smits Rolluiken aanwezig tijdens Polyclose

Polyclose staat voor alles wat open en dicht gaat en biedt een overzicht van alle bewegende elementen aan en in de gevel inclusief poorten en hekken. Het aanbod is uitgebreid maar perfect op elkaar afgestemd. Bovendien vindt u hier in Gent de allernieuwste trends, de boeiendste innovaties en de grootste marktspelers.

De experts van AVZ en Smits Rolluiken staan u graag bij op het gebied van zonwering, rolluiken, overkappingen, horren en aluminium profielen. Smits Rolluiken is specialist in kant en klare oplossingen, terwijl AVZ een ruim assortiment aan aluminium profielen en toebehoren uit voorraad levert. Bent u een zelf-assembleur of geeft u de voorkeur aan kant en klare producten? Via AVZ en Smits Rolluiken is beide mogelijk!

Noviteiten

Tijdens de 3-daagse Polyclose vakbeurs tonen we vele noviteiten op onze gezamenlijke stand van maar liefst 180 m2:

  • Uitbreiding buitenleven collectie met o.a. unieke toepassing van de Cubola en Piazza
  • Innovatieve types en varianten projectzonwering
  • Nieuwe look en feel van de exclusieve Jan des Bouvrie zonweringlijn
  • Verbreding van het Aurora horren assortiment
  • Uitbreiding rolluiken assortiment

Bezoek ons tijdens de Polyclose vakbeurs in hal 1 stand 1252 en laat u uitgebreid informeren over zonwering en rolluiken. Benieuwd welke producten u nog meer kunt bewonderen in hal 1 stand 1252. Meer over onze deelname op de Polyclose 2016 is te vinden op www.polyclose.nl.

Meer informatie over SMITS ROLLUIKEN EN ZONWERING B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!