Solar Days 2013 van start

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Van den Hoff Installatietechniek

Nederlandse belangenorganisaties organiseren ook dit jaar weer samen de Solar Days, de promotiecampagne voor zonne-energie. Ook Van den Hoff Installatiebedrijf opent daarom haar deuren.

Solar Days 2013 van start

Tijdens de Solar Days zijn overal in het land informatiebijeenkomsten, workshops, open huizen en rondleidingen op het gebied van zonne-energie. Zonne-energie is een doeltreffende manier om energie op te wekken en bij te dragen aan het aandeel duurzame energie in Nederland. Mensen die zelf door middel van zonne-energie stroom of warmte opwekken doen dit omdat ze het belangrijk vinden te investeren in duurzame energie. Voor particulieren en bedrijven is zonne-energie in veel gevallen ook financieel aantrekkelijk.

Solar Days Europa

De Europese versie van de Solar Days is gegroeid tot de meest succesvolle campagne in Europa om het gebruik van zonne-energie onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Deze campagne telt meer dan 15.000 verschillende evenementen in 16 Europese landen.

Bij Van den Hoff Installatiebedrijf bent u van harte welkom om te komen kijken naar de zonne-energie systemen en u te laten informeren. Laat even weten wanneer u komt dan zorgen wij dat er iemand voor u klaar staat. 040-52107626

Meer informatie over HOFF INSTALLATIEBEDRIJF B.V., VAN DEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!