SPIE Nederland begint het jaar goed met drie nieuwe aanwinsten

Deze maand verwelkomde SPIE drie nieuwe aanwinsten binnen haar muren: Infranet Schiphol Telecom van A.Hak, het bedrijf Inmeco en de Nederlandse vestiging van Bohlen & Doyen. Hiermee verstevigt SPIE haar positie als multitechnische speler op het terrein van Smart city en Industry services.

SPIE Nederland begint het jaar goed met drie nieuwe aanwinsten

Met ingang van 1 januari 2018 heeft SPIE Nederland B.V. het Infranet-onderdeel Schiphol Telecom overgenomen van A.Hak. Zowel de zakelijke contracten als de arbeidscontracten van de medewerkers vallen nu onder SPIE Nederland. Klanten kunnen rekenen op een goede voortzetting van de dienstverlening. Medewerkers behouden hun baan en hebben een goed toekomstperspectief bij de Business Unit Network Solutions van SPIE waar telecom een kernactiviteit is. A.Hak werkt intensief samen met SPIE om de overgang voor medewerkers en klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Inmeco 

Inmeco is werkzaam binnen de procesindustrie, waar zij zich als specialist in het preventief en correctief onderhouden van Flowmeters heeft geprofileerd. Zij voegt haar kennis toe binnen het marktsegment Industry services, waar de focus ligt op het engineeren, bouwen, onderhouden en optimaliseren van industriële processen, het terugwinnen van energie en het duurzaam beheren van technische installaties.

Bohlen & Doyen

Ook de Nederlandse vestiging van Bohlen & Doyen voegt zich bij Industry services. Bohlen & Doyen is in Duitsland al meer dan 50 jaar een service provider en realisatiepartner voor energie infrastructuur: gas, elektra, water, telecommunicatie, stadsverwarming, petrochemie, offshore installaties en duurzame energie. 

Deze Nederlandse vestiging van Bohlen en Doyen behoort bij SPIE en heet vanaf nu SPIE Meppel B.V. Hier houden zij zich o.a. bezig met design en engineering, realisatie en onderhoud van (ondergrondse) pijpleidingen, kabels, installaties voor o.a. gas- en stadsverwarming distributienetwerken. De Nederlandse Gasunie is de belangrijkste klant van SPIE Meppel.

Over SPIE

SPIE Nederland werkt voor zowel de private als de publieke sector. Het ontwerpen, bouwen en onderhouden van netwerksystemen, energie-installaties, bruggen, sluizen, stuwen, industriële installaties en gebouwinstallaties behoort tot de competenties van het bedrijf. Met 17 vestigingen, waaronder Breda, Arnhem, Terneuzen en Roosendaal, genereert het bedrijf een omzet van € 321 M.

Meer informatie over SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING BREDA:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!