SPIE Nederland wint Safe Maintenance Award Benelux 2013

  • Maintenance
  • Bron: SPIE Nederland

Op 21 maart 2013 is voor de derde keer de Safe Maintenance Award Benelux 2013 (SMAB 2013) uitgereikt. Op basis van een spannende 'elevator pitch' is SPIE Nederland tot winnaar gekozen.

SPIE Nederland wint Safe Maintenance Award Benelux 2013

De uitreiking vond plaats op beursvloer van de easyFairs Maintenance in Brussel. Rond de uitreiking vond een interessant programma van lezingen en presentaties plaats. De Safe Maintenance Award Benelux (SMAB) wordt toegekend aan bedrijven die aantoonbaar een effectief veiligheidsbeleid hanteren bij het uitvoeren van onderhoud. SPIE Nederland heeft de award ontvangen in de categorie Contractors.

Safe Maintenance Award

Naar aanleiding van de Europese campagne rond Veilig Onderhoud van OSHA, het Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het werk, is de Safe Maintenance Award Benelux ingesteld. Sinds gebleken is dat de meeste arbeidsongevallen gebeuren in de maintenance sector, is het thema door de Europese overheid hoog op de agenda geplaatst.

Bekroning op veiligheidsprogramma

Voor SPIE Nederland is deze toekenning een bekroning op het veiligheidsprogramma. SPIE Nederland feliciteert al haar medewerkers en inleenkrachten met het behalen van deze award.

Meer informatie over SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING BREDA:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!