SPIE Terneuzen verhuist naar Maintenance Value Park

Onlangs zijn de medewerkers van SPIE vestiging Terneuzen verhuisd naar een nieuw kantoorpand op het Maintenance Value Park aan de Innovatieweg te Hoek.

SPIE Terneuzen verhuist naar Maintenance Value Park

De verhuizing was een strategische keuze, zo laat SPIE weten. Op regionaal schaalniveau heeft het bedrijf de ambitie om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en de ligging van het Maintenance Value Park kan daar een grote rol in spelen.

Korte lijntjes

Direct naast de Westerscheldetunnel zijn de lijntjes richting de klant in de Kanaalzone kort. Door de krachten van engineering en uitvoering te bundelen, kan SPIE vanuit deze nieuwe toplocatie in Terneuzen het complete traject verzorgen van conceptueel design tot en met engineering, bouw, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële-, gebouwgebonden-, energie-, en infrastructurele installaties.

Milieuvriendelijke bouwtechnieken

Bij de bouw van het nieuwe kantoorpand zijn de nieuwste milieuvriendelijke bouwtechnieken toegepast. Zo zorgt het gebruik van een warmtepomp er bijvoorbeeld voor dat er geen verbuik van aardgas meer nodig is. Tevens wordt er binnen het pand optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige koude en warme luchtstromen door een warmte/koud-uitwisseling tussen de verschillende ruimten. Tot slot heeft het nieuwe pand een lichtregelingsysteem. Met behulp van aanwezigheidsdetectie zal de verlichting niet onnodig branden en meten sensoren het daglicht, zodat er een automatische aanpassing is van het niveau van het kunstlicht.

Meer informatie over SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING TERNEUZEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!