SPIE uitgebreid en internationaal vertegenwoordigd op Maintenance NEXT 2015

  • Maintenance
  • Bron: Spie Nederland

Volgende week start de Maintenance NEXT 2015. Een belangrijke beurs voor de onderhoudsindustrie. Alleskunner SPIE toont haar nieuwste innovaties uit binnen- en buitenland.

SPIE uitgebreid en internationaal vertegenwoordigd op Maintenance NEXT 2015

Hot items zijn de nieuwe dienstverlening om energiebesparende installaties te financieren en de nieuwe drone die op grote hoogte 3D inspecties kan uitvoeren.

In nauwe samenwerking met SPIE Duitsland biedt SPIE Nederland haar (potentiële) klanten de mogelijkheid om in kaart te brengen hoe er energie bespaard kan worden in een installatie. Dit project wordt gedefinieerd en vervolgens verzorgt SPIE de financiering. De energiebesparende installatie wordt vervolgens minimaal tien jaar onderhouden door SPIE. “In Duitsland is dit een groot succes, en de eerste reacties in Nederland zijn ook heel positief”, zegt Ard van Toledo, Manager Sales and Business Development.

Splinternieuwe drone

Op de SPIE-vestiging in Terneuzen werd onlangs de splinternieuwe drone afgeleverd. Deze drone voert 3D inspecties op grote hoogte uit. In voorbereiding op het onderhoud is dit een heel handige tool.
Op de website van SPIE Nederland leest u wat er allemaal op de stand van SPIE te zien is van 21 tot en met 23 april in Ahoy.

Naast de onderdelen van SPIE Nederland, zullen ook SPIE Frankrijk, SPIE Duitsland en SPIE Engeland haar innovaties tonen.

Over de SPIE-groep

Als onafhankelijk Europees leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie, helpt SPIE haar klanten door het ontwerpen, bouwen, exploiteren en onderhouden van meer energie-efficiënte en milieuvriendelijke faciliteiten. Met 38.000 medewerkers op 550 locaties in 35 landen heeft SPIE een omzet van € 5,2 miljard en een operationele winst van € 334 miljoen gerealiseerd in 2014.

Meer informatie over SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING TERNEUZEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!