Spierings Smart Logistics presenteert nieuwe SMART HUB website

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Spierings Smart Logistics

Met gepaste trots presenteert Spierings Smart Logistics de nieuwe SMART HUB website. SMART HUB 's-Hertogenbosch is een plek die bruist van logistieke activiteiten. Een plek waar vastgoed oplossingen en logistieke diensten hand in hand gaan.

Spierings Smart Logistics presenteert nieuwe SMART HUB website

Op de nieuwe website van SMART HUB wordt in woord en beeld een goede impressie gegeven van de vele mogelijkheden die de SMART HUB area te bieden heeft. De site zal regelmatig worden onderhouden met nieuws over de laatste ontwikkelingen. SMART HUB groeit immers verder en zal er zeker aan bijdragen om in de toekomst Den Bosch als aantrekkelijke logistieke vestigingsplaats nog prominenter op de kaart te zetten.

SMART HUB in Den Bosch

SMART HUB is een plek waar veel ondernemers, groot of klein, een oplossing vinden voor hun logistieke uitdagingen. Een plek waar, onder de professionele regie van Spierings Smart Logistics, een heleboel mogelijk is op logistiek gebied.

De kracht van goede samenwerking

Binnen het SMART HUB concept werkt Spierings Smart Logistics nauw samen met andere bedrijven, ieder met zijn eigen expertise en kennis op het gebied van logistiek. Op de website vindt u al een aantal partners terug. Mocht u, als gebruiker of dienstverlener binnen SMART HUB, ook een vermelding op de site wensen, dan regelt Spierings dat graag voor u. Laat het per mail even weten aan directeur Frank Bruurs (f.bruurs@stuwalogistics.nl).

Meer informatie over SMART HUB:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!