Spierings trotse huurder van 17.500 m² gloednieuwe warehouse-ruimte

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Smart Hub

Om hun klant Promocean in haar verdere groei te ondersteunen, heeft Spierings onlangs een huurcontract ondertekend voor 17.500 m² warehouse- en officeruimte in het nieuw te bouwen distributiecentrum op bedrijventerrein De Rietvelden bij 's-Hertogenbosch.

Spierings trotse huurder van 17.500 m² gloednieuwe warehouse-ruimte

Op een steenworp afstand van de containerterminal heeft WDP daar in 2018 zo’n 9,3 ha grond aangekocht. Aannemer Heembouw realiseert op die plek nu een modern, duurzaam warehouse van 55.000 m². Samen met Sanitairwinkel.nl en logistiek dienstverlener ID-Logistics zal Spierings-klant Promocean het gebouw in het 3de kwartaal van 2020 in gebruik gaan nemen.

Over Promocean

Promocean The Netherlands BV is een dochteronderneming van Li&Fung Trading Ltd, ’s werelds grootse leverancier van consumentenproducten als kleding, meubels en speelgoed. Promocean is gespecialiseerd in de ontwikkeling van merk-ondersteunende producten voor klanten als Heineken, Diageo, Albert Heijn, Unilever en ING. Voor de inkomende goederenstroom vanuit Azië maken zij volop gebruik van de BCTN containerterminal.

Meebouwen aan toekomst

Promocean is al ruim 15 jaar een goede partner van Spierings. Ooit begonnen in één hal van 2.500 m² groeide het bedrijf in de loop der jaren door naar 5.000 m², 7.500 m² (inclusief nieuwe kantoorruimtes) tot de huidige 10.000 m². Door de steeds verdere groei van de Europese Promocean hub was er behoefte aan grotere bedrijfshuisvesting. Spierings heel blij dat ze hierin actief hebben kunnen meedenken en met de huur van deze extra vierkante meters een mooi bedrijf als Promocean kunnen behouden binnen SMART HUB ’s-Hertogenbosch.

Promocean krijgt in het nieuwe pand een eigen ingang, met eigen kantoorruimtes en een afgescheiden warehouse operatie.

Meer informatie over SPIERINGS SMART LOGISTICS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!