SportZeeland verhuist naar Goes

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: SportZeeland

SportZeeland verhuist per 10 december 2013 naar Goes. De sportorganisatie neemt dan haar intrede in het gebouw van SMWO (Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio).

SportZeeland verhuist naar Goes

Per 1 januari 2014 maakt SportZeeland ook formeel onderdeel uit van SMWO. Op deze manier bespaart SportZeeland op het gebied van huisvesting en een aantal ondersteunende taken. Daardoor kan de organisatie zich meer richten op haar “core business”: het stimuleren van een vitale en actieve leefstijl in Zeeland.

Wat verandert er en wat blijft hetzelfde?

Verandering Hetzelfde
Verhuizen naar:
’s-Heer Elsdorpweg 12
4461 WK  Goes
De naam SportZeeland
Nieuw postadres:
Postbus 310
4460 AS  Goes
Zelfde taken: ontwikkeling en coördinatie van sport- en beweegprogramma’s en het promoten van Zeeland als regio om te sporten
Nieuw telefoonnummer:
0113 – 277 133
Zelfde mensen
Formeel onderdeel van SMWO Werkgebied: heel Zeeland
  Zelfde e-mailadressen

Aanleiding

Deze besparing was nodig omdat de financiering van de organisatie is veranderd en structureel minder geld ontvangt. Op deze manier wordt de toekomst van SportZeeland veilig gesteld en kunnen zij zich helemaal storten op haar opgave: stimuleren dat alle inwoners van de provincie Zeeland naar eigen mogelijkheden en wensen deel kunnen nemen aan sport en bewegen.

Toekomst

Het afgelopen jaar heeft SportZeeland gebruikt om zich goed te oriënteren op de toekomst: waar liggen behoeften? Waar liggen kansen? Hoe moet SportZeeland als organisatie ontwikkelen, nu we financieel meer op eigen benen staan? Vragen waar SportZeeland met het hele team onder externe begeleiding over heeft gebogen. De medewerkers van SportZeeland gaat in 2014 met veel enthousiasme verder op deze ingeslagen weg.

Het is prettig om dat te kunnen doen binnen de kaders van SMWO, zodat de organisatie gebruik kan maken van de voordelen van een grotere organisatie, zoals ICT-oplossingen, financiële en juridische zaken, enzovoort.

Héél Zeeland

Binnen SMWO blijft SportZeeland inhoudelijk als zelfstandige eenheid opereren. Nogmaals, voor de duidelijkheid: hoewel de O in SMWO voor Oosterschelderegio staat, blijft SportZeeland voor héél Zeeland werken.

Heeft u nog vragen, of wilt u met ons verder praten over de gezonde en sportieve plannen van uw organisatie, neem dan gerust contact op met teamleider Patrick Vader 0118 - 640 700 tot 10 december 2013 of 0113 - 277 133 na 10 december 2013.

Meer informatie over SportZeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!