Start nieuwbouw MS Schippers op het Kempisch Bedrijvenpark

  • Farma & Zorg
  • Bron: Kempisch Bedrijvenpark

Op een kavel van ruim 4 hectare op het Kempisch Bedrijvenpark (KBP) te Hapert gaat binnenkort de bouw van de nieuwe bedrijfslocatie van MS Schippers van start. De nieuwbouw bestaat uit het hoofdkantoor, een kennis- en innovatiecentrum, bedrijfshallen, een magazijn en een parkeergarage.

Start nieuwbouw MS Schippers op het Kempisch Bedrijvenpark

MS Schippers levert een totaalpakket aan middelen en diensten om een agrarisch bedrijf goed te kunnen managen. Het bedrijf ondersteunt al meer dan 50 jaar de professionele veehouder bij zijn dagelijkse werkzaamheden in de stal. MS Schippers concentreert haar activiteiten op het KBP, zodat zij beter kan inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. 

Hoofdkantoor met oog voor kennis en innovatie

Het nieuw te bouwen hoofdkantoor is ook een innovatie- en kenniscentrum voor de professionele veehouderij. Het biedt naast kantoorruimte voor ca. 250 medewerkers van de Schippers Groep, ook de mogelijkheid om 350 gasten te ontvangen. In het kenniscentrum worden o.a. seminars georganiseerd om kennis over te dragen aan veehouders uit alle werelddelen. Het kantoorgebouw beschikt over diverse moderne faciliteiten, zoals een riante showroom en presentatiezalen. Ook is er ruimte voor startups die voor en samen met MS Schippers nieuwe toepassingen voor de professionele veehouderij ontwikkelen. Voor deze jonge bedrijfjes, die een binding hebben met de veehouderij, wordt binnen het gebouw kantoorruimte en gedeelde faciliteiten geboden.

Kempisch Bedrijvenpark

MS Schippers verhuist haar hoofdvestiging van Bladel naar het bedrijvenpark in Hapert. Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 ha groot, dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden voor grote bedrijven die door willen groeien in eigen regio. Inmiddels is ruim 60% van het bedrijvenpark verkocht. MS Schippers verwacht in de zomer van 2021 te kunnen verhuizen naar haar nieuwe locatie.

Meer informatie over KEMPISCH BEDRIJVENPARK (KBP):

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!