Starter & Ondernemer van het jaar 2010

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: MKB Midden-Nederland

MKB-Midden/IJssel-Vecht organiseert voor het zesde jaar de verkiezing Starter & Ondernemer van het jaar 2010. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de vierde editie van Peoples Business Zwolle op 10 maart a.s.

Dit jaar waren er vele ondernemingen die zich kandidaat hebben gesteld. Hiervan zijn er op dit moment vier bedrijven genomineerd voor de titel Ondernemer van het jaar 2010 en drie bedrijven voor de titel Starter van het jaar 2010. Op 10 maart a.s. tijdens People Business op de Campus van VU/Windesheim te Zwolle zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

De jury heeft na een selectie de genomineerden bepaald. Hierbij is er gekeken naar innovatie, bedrijfsvoering, personeel, etc.

De genomineerden voor de titel Starter van het jaar 2010 zijn:
IDKR8 uit Zwolle, Devrepublic uit Zwolle en Het OpleidingsNetwerk uit Zwolle.

De genomineerden voor de titel Ondernemer van het jaar 2010 zijn:
Van Lenthe uit Dalfsen, R&WE uit Heino, Van Hoek Bouw uit Zwolle en Hiawatha Actief uit Dalfsen.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de vierde editie van Peoples Business Zwolle op 10 maart a.s. Er is dan weer een zeer aantrekkelijk programma met topsprekers op het gebied van personeel en organisatie, financiën en creatief ondernemerschap. ’s Avonds zal de relatie tussen sport en ondernemerschap worden gelegd.

Meer informatie kunt u vinden op www.peoplesbusinesszwolle.nl

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!