Stijgende lijn in klanttevredenheidsonderzoek WVS Roosendaal

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: WVS

Als sociale werkvoorziening weet WVS de kracht van mensen optimaal te benutten. Dat blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek dat onlangs gepubliceerd werd. Met een algemeen rapportcijfer van 8,0 zijn de klanten van WVS zeer positief over de dienstverlening en doet de instantie het weer net ietsje beter dan voorgaande jaren.

Stijgende lijn in klanttevredenheidsonderzoek WVS Roosendaal

In 2015 scoorde WVS op het gebied van klanttevredenheid een gemiddelde van 7,8 en in 2016 betrof dit cijfer een 7,9. Een stijgende lijn dus: op alle ondervraagde onderwerpen haalde WVS een hogere score ten opzichte van de vorige metingen. In totaal werden er 437 contactpersonen van WVS benaderd. Van de 49,7 procent die reageerde gaf 94 procent aan WVS zeker te willen aanbevelen bij een derde partij.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en vriendelijkheid

In de vragen over het beeld van de dienstverlening kwamen vooral betrouwbaarheid, kwaliteit en vriendelijkheid duidelijk naar voren. Zo gaf een van de geënquêteerden te weten: ‘’De zorg en aandacht die WVS besteedt aan werknemers met beperkingen en de mogelijkheden die men aanboort om de doelgroep aan het werk te krijgen en te houden vind ik bewonderenswaardig en van grote waarde voor de betrokkenheden en hun plaats in de samenleving.’’

Verbeterpunten

Betekent deze positieve respons dan dat er geen minpunten werden benoemd door klanten? Uiteraard niet. Verschillende individuele klanten droegen verbeterpunten aan. WVS: ‘’Daar gaan we graag mee aan de slag om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.’’

Over WVS

Al sinds 1974 verzorgt WVS de regie en uitvoering van de Wet Sociale Werkvoorziening in Roosendaal en omstreken. Met haar werkzaamheden zorgt de instantie er voor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zo regulier mogelijk werk kunnen doen. Dit levert de maatschappij onder andere schoonmakers, schilders, stratenmakers en postbezorgers op: zomaar een greep uit de diensten waarmee WVS bedrijven kan ontzorgen.

Meer informatie over WVS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!