'Stille' samenwerking tussen SPIE en Eurocom

  • Technologie
  • Bron: SPIE

Volgens het rapport van VROM over de brandveiligheid van zorginstellingen is er bij 30% van de zorginstellingen in Nederland sprake van ernstige gebreken op het gebied van brandveiligheid. SPIE en Eurocom Group bieden vanaf nu een helpende hand.

'Stille' samenwerking tussen SPIE en Eurocom

Alle zorginstellingen hebben zorg en veiligheid hoog in het vaandel staan maar uit controles van de inspectie en de brandweer blijkt dat de regels onvoldoende nageleefd worden. Om deze reden gaan SPIE en Eurocom samenwerken.

NEN2575-4 norm voor zorginstellingen

Eén van de normen waar een zorginstelling aan moet voldoen is de NEN2575-4 op het gebied van stille ontruiming. De unieke samenwerking tussen Eurocom Group en technisch installateur SPIE zorgt ervoor dat het voldoen aan deze norm wel erg gemakkelijk wordt. Beide bedrijven hebben zich gespecialiseerd in de zorgmarkt en begrijpen de processen en eisen. Hierdoor kunnen dergelijke oplossingen zorgeloos geïnstalleerd en geïmplementeerd worden. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat zorg en veiligheid praktijk wordt en blijft voor de medewerkers en bewoners en dit alles conform de wet en regelgeving.

Ontwikkeling in hoog tempo

Paul Merks van Eurocom Group geeft aan dat de producten van Eurocom Group zich in een hoog tempo ontwikkelen. De visie en technologische voorsprong heeft voor grote belangstelling gezorgd in binnen- maar vooral ook buitenland. 'Dit betekent dat Eurocom Group, ondanks haar ruim 20-jarig bestaan, zich nu als een startup in hoog tempo aan het omvormen is tot een internationale speler van formaat. Dat vraagt om specialisten in de markt die net zo enthousiast zijn over onze producten als wij zelf.'

Betere positionering in zorgmarkt

Han-Michiel Verroen, SPIE, sluit zich hierbij aan. 'We zochten naar een partner waarmee we ons in de zorgmarkt nog beter kunnen positioneren. Met de producten en oplossingen van Eurocom Group kunnen we onze klanten de mogelijkheid bieden om te innoveren en te besparen op hetzelfde moment. Met dit partnership blijven we dicht bij onze kernwaarden en kunnen we de kwaliteit van de zorg verbeteren. '

Meer informatie over SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING BREDA:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!