Studenten de Rooi Pannen in de prijzen bij Toerisme Bokaal

  • Onderwijs & Training
  • Bron: de Rooi Pannen

Op dinsdag 19 en woensdag 20 maart vond de Toerisme Bokaal in Amersfoort plaats. In het kloosterhotel streden leerlingen van verschillende scholen in de categorieën Frontoffice, Toerisme en Recreatie.

Studenten de Rooi Pannen in de prijzen bij Toerisme Bokaal

Van de afdeling MBO Toerisme/Recreatie van de Rooi Pannen in Tilburg namen 6 leerlingen deel aan deze wedstrijd.

Opdracht

Op dinsdag hadden de leerlingen Toerisme en Recreatie tijd om hun presentatie voor te bereiden en de leerlingen Frontoffice kregen een workshop met acteurs. Voor het onderdeel Tourist Destination presenteerden de toerismeleerlingen een stad en bedachten hiervoor 3 jubileumactiviteiten voor verschillende doelgroepen. Bij de recreanten was het de bedoeling om een animatieprogramma voor het fictieve recreatiepark ‘de Zonneschijn’ samen te stellen. ’s Avonds overnachtten de leerlingen in de Stayokay in Soest.

Prijsuitreiking

Woensdag begonnen om 9.00 uur de eerste presentaties. De leerlingen hadden veel aandacht aan hun opdracht besteed. De jury bestond telkens uit drie branchevertegenwoordigers. Bij de prijsuitreiking kwam naar voren dat de juryleden zowel gelet hadden op de voorbereiding en samenwerking als op de persoonlijke uitwerking van de opdracht. Bij Frontoffice behaalde Liesse-Lotte Hoogakker de tweede prijs. Bij Recreatie behaalde Kimberley de Wit de tweede plaats en Fanny van den Elzen de eerste. Een leuke verrassing, omdat de leerlingen geen idee hadden of ze het goed genoeg gedaan hadden om in de prijzen te vallen. Alle deelnemers ontvingen ook een certificaat.

Meer informatie over De Rooi Pannen :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!