Studenten NHTV aan de slag voor Vrijwilligersacademie Breda

  • Onderwijs & Training
  • Bron: NHTV

Op woensdag 8 februari vond de aftrap plaats van een project van 80 tweedejaarsstudenten van NHTV Breda. Zij gaan aan de slag met de uitwerking van een aantal nieuwe initiatieven van de Vrijwilligersacademie Breda.

Studenten NHTV aan de slag voor Vrijwilligersacademie Breda

De studenten gaan onder meer een projectplan uitwerken voor ‘Summer School Breda’ en een plan opzetten voor de opening van het academisch jaar 2017-2018 van de Vrijwilligersacademie Breda.

Concrete, uitvoerbare plannen

“We verwachten dat de studenten vanuit een creatieve en innovatieve insteek met de verschillende opdrachten aan de slag gaan, en dat hun ideeën bijdragen aan het succes van deze evenementen”, aldus Isabelle Leijser namens de Vrijwilligersacademie Breda. De projectplannen die de studenten ontwikkelen worden eind maart opgeleverd. De uitvoering van de evenementen vindt later in het jaar plaats. De studenten gaan ook aan de slag met het ontwikkelen en geven van een cursus voor vrijwilligers in Breda, passend in het scholingsaanbod van de Vrijwilligersacademie Breda. Deze opdrachten sluiten heel goed aan bij het vak ‘projectmanagement’ van de opleiding Leisure Management, waarin NHTV-studenten leren om ideeën of concepten te vertalen in concrete, uitvoerbare plannen.

Vrijwilligersacademie Breda

De Vrijwilligersacademie Breda is een samenwerkingsverband van meer dan 30 Bredase organisaties die gezamenlijk scholing aanbieden aan vrijwilligers. Het scholingsaanbod staat open voor alle vrijwilligers in de gemeente Breda en is grotendeels gratis toegankelijk. Samen met de partners wordt er gewerkt aan het uitbreiden van het scholingsaanbod in de vorm van cursussen en trainingen, maar ook aan leuke en inspirerende evenementen zoals de ‘Summer School Breda’ en de opening van het nieuwe academische jaar.

Meer informatie over Breda University of Applied Sciences:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!