SUB40DB introduceert netwerkorganisatie voor jonge ondernemers in de regio ‘s-Hertogenbosch

Op donderdag 11 oktober 2018 vindt de kickoff van SUB40DB plaats: een nieuwe netwerkorganisatie voor ondernemers of leidinggevenden onder de veertig jaar die werken in de regio ’s-Hertogenbosch.

SUB40DB introduceert netwerkorganisatie voor jonge ondernemers in de regio ‘s-Hertogenbosch

Over SUB40DB

SUB40DB is opgericht door zes jonge ondernemers en leidinggevenden. “De gemeente ’s-Hertogenbosch kent veel netwerk- en businessclubs”, vertelt Harald Dols, bestuurslid van SUB40DB. “Toch merkten we dat vooral de jonge ondernemer of leidinggevende zich niet altijd thuis voelt bij deze bestaande organisaties. De jonge professionals van nu werken op een andere manier, hebben andere vragen en willen op een verfrissende manier geïnspireerd worden. En dat gaan wij dus doen.”

Ondernemen in ‘s-Hertogenbosch 

De gemeente ’s-Hertogenbosch onderstreept dit gevoel en juicht de komst van SUB40DB dan ook van harte toe. “Als stadsbestuur willen we jonge ondernemers graag betrekken bij de economische en sociaal maatschappelijke ontwikkelingen van de stad. Wij hebben hen veel te bieden. De bestaande netwerken blijken nog niet in de behoeften van deze jonge doelgroep te voorzien. Het is goed om met gelijkgestemden te delen en daardoor te vermenigvuldigen”, aldus burgemeester Jack Mikkers.

Inspiratie-event op 11 oktober

De kickoff van SUB40DB wordt ingeluid door middel van een groot inspiratie-event op donderdag 11 oktober 2018 in de Verkadefabriek. Jonge ondernemers of leidinggevenden kunnen zich voor dit event gratis aanmelden via de website SUB40DB: SUB40DB.nl. Het is de bedoeling dat er jaarlijks een groot event wordt gehouden en regelmatig lunch- en ontbijtbijeenkomsten of inspiratiesessies gaan plaatsvinden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!