Subsidie Ondernemerskracht voor Cranendonckse ondernemers

Cranendonckse bedrijven, organisaties, verenigingen en instellingen kunnen sinds kort de subsidie ondernemerskracht aanvragen. De financiële bijdrage is bedoeld voor projecten rondom thema’s zoals regionale samenwerking, bereikbaarheid, vestigings- en ondernemersklimaat en arbeidsmarkt.

Subsidie Ondernemerskracht voor Cranendonckse ondernemers

Naast de mogelijkheid tot het aanvragen van subsidie, biedt de gemeente Cranendonck haar ondernemers ook hulp door mee te denken en mee te doen.

De kracht van Cranendonck

Cranendonckse ondernemers verenigen zich, leggen connecties over grenzen, staan open voor kennisuitwisseling, voeren projecten uit ter versterking van de arbeidsmarkt, denken mee bij de opstart van innovaties en gaan gezamenlijk op zoek naar verbeteringen en mogelijkheden voor het hergebruiken van grondstoffen, het verkleinen van waarde vernietiging en het verbeteren van het werkmilieu. En dat is nou precies wat Cranendonck volgens de gemeente zo sterk maakt.

Aanmelden

Om gebruik te maken van de subsidie Ondernemerskracht dienen ondernemers een verzoek om financiële ondersteuning in te dienen bij de gemeente.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!