Succesvol startup programma Cleantech Center krijgt vervolg

Startups kunnen zich vanaf nu melden voor de nieuwe ronde van het Startup Accelerator Programma van het Cleantech Center, dat in september van start gaat. Dat werd onlangs bekendgemaakt tijdens de feestelijke afsluiting van de eerste editie van het Startup Programma.

Succesvol startup programma Cleantech Center krijgt vervolg

In een volle Broodfabriek presenteerden de acht startups hun plannen. En met succes: meerdere bedrijven die kansen zien voor de markt dienden zich aan om de starters op weg te helpen. “En dat is precies wat we voor ogen hebben”, aldus voorzitter van het Cleantech Center Jan Emmerzaal, “startups en bedrijven kunnen niet zonder elkaar.” De ideeën van de deelnemers lopen uiteen van het verduurzamen van vastgoed, lokale energieopwekking in ontwikkelingslanden tot de milieuvriendelijke bestrijding van processierupsen en een circulair deelplatform.

Startup Accelerator Programma

Het Startup Accelerator Programma schept een ideaal klimaat voor startups op het gebied van duurzaamheid. Door professionele coaching, kennissessies, een flexplek, netwerk en hulp bij financiering maakt een startup bij het Cleantech Center een vliegende start. Het programma is voor iedereen die duurzaam wil ondernemen. Of je nu al gestart bent, in de startblokken staat, of op zoek bent naar een kansrijk idee. In vijf maanden tijd worden de deelnemers door het Cleantech Center klaargestoomd voor snelle groei en een succesvolle marktintroductie.

Aanmelden

Wil je een onderneming starten op het gebied van duurzaamheid? Of heb je dit net gedaan en zoek je focus? Meld je dan aan via www.cleantechcenter.nl.

Meer informatie over Cleantech Regio:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!