Succesvolle 1e Regionale Energieambassadeurstop Stedendriehoek

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Cleantech Regio

Vrijdag 27 oktober vond de eerste Regionale Energieambassadeurstop Stedendriehoek plaats. Energiecoaches en medewerkers van energieloketten uit de zeven Cleantech Regio gemeenten kwamen tijdens de bijeenkomst samen.

Succesvolle 1e Regionale Energieambassadeurstop Stedendriehoek

Doel van de middag was om contacten met elkaar te leggen, (praktijk-)ervaring uit te wisselen en kennis en ontwikkelingen te delen. Dit allemaal met maar één doel: de regio zo energieneutraal mogelijk maken!

Regionaal Energieloket

De coaches hebben nieuwe ideeën opgedaan wat nodig is om bewoners te verleiden naar het energiezuiniger maken van hun huis. En daarbij gebruik te maken van de diensten op het gebied van energieadvies in de regio. Eén concreet handvat is het Regionaal Energieloket. Bewoners kunnen hier terecht voor meer informatie over duurzaam wonen. Door middel van een huisscan zien ze bijvoorbeeld eenvoudig welke mogelijkheden er zijn om de eigen woning energiezuiniger te maken. Daarnaast komen bewoners via het Regionaal Energieloket eenvoudig in contact met bedrijven uit de regio en kunnen ze offertes aanvragen voor energiebesparende maatregelen.

Meer weten over de energiecoaches en Energiek Wonen? Kijk op www.apeldoorn.nl/energie.

Meer informatie over Cleantech Regio:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!