Sustainable Energy Farming (SEF) praktijken toegekend aan AGEL

  • Innovatie & MVO
  • Bron: AGEL adviseurs

De aanleiding van de Sustainable Energy Farming (SEF) praktijken is de ontwikkelen van het bedrijventerrein voor de boomteeltsector (Business Centre Treeport) dat een leidende rol gaat spelen bij de transitie in de boomteeltsector.

Sustainable Energy Farming (SEF) praktijken toegekend aan AGEL

De sector heeft dringend behoefte aan nieuwe businessconcepten, vernieuwende productontwikkeling, opvolgers voor bestaande bedrijven, verbetering van haar imago. En urgente verandering in de logistiek van de keten; veiliger voor de omgeving, schoner en efficiënter.

Uitvoeringsprogramma Energie

Het uitvoeringsprogramma Energie van de provincie Noord Brabant werkt nauw samen met het BCT als het gaat over het ontwerpen en uitvoeren van innovatief en duurzaam bouwen en ook als het gaat over de logistieke keten. Beide thema’s zijn toegevoegd aan het uitvoeringprogramma Energie en worden middels SEF praktijken voorzien van kennisgelden.

Toekenning

In dit kader zijn er twee SEF praktijken toegekend en zijn op donderdag 5 oktober ondertekend op de GrootGroenPlus beurs. Remco van Dessel van AGEL adviseurs zal deze praktijken namens het BCT begeleiden.

Meer informatie over AGEL ADVISEURS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over Provincie Noord-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!