Suzanne Smeenge neemt Alba-academie over

Na 17 jaar eigenaarschap van Alba-academie heeft Ien GM van der Pol, afgelopen week het stokje overgedragen aan Suzanne Smeenge. Smeenge is al sinds 2015 werkzaam als algemeen directeur van de Alba-academie.

Suzanne Smeenge neemt Alba-academie over

Alba-academie werd in 2003 opgericht door Ien GM van der Pol. Vanuit haar gedrevenheid om het vak van de professionele coach over te brengen aan anderen, bouwde zij een kwalitatieve en gedegen opleiding voor coaches: de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner. Deze opleiding ontving als eerste in Nederland de internationale EMCC-NOBCO Practitioner accreditatie. In 2008 ontving Alba-academie de FD Gazellen Award voor het snelst groeiende bedrijf in Zuid-Nederland.

Suzanne Smeenge startte in 2006 bij Alba-academie als trainer en coach. Ze gaf les aan de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner en ontwikkelde de vervolgopleiding Dieper Coachen. Haar passie ligt bij het opleiden en trainen, het brengen van bezieling bij coaches in opleiding, zodat zij op hun beurt anderen kunnen ondersteunen in het terugbrengen van passie en bezieling.

Van directeurschap naar eigenaarschap

In 2015 gaf Ien GM van der Pol het stokje over aan Suzanne Smeenge als Algemeen Directeur en inmiddels is Alba-academie uitgegroeid tot hét opleidingsinstituut voor professionele coaching en counseling.

Nu vijf jaar later draagt Ien ook het eigenaarschap over aan Suzanne. Een kroon op het werk! Onder de hoede van Suzanne blijven we werken aan de professionalisering van het coachvak, met Alba-academie als thuisbasis waar mensen kunnen leren en inspireren. Een bloeiend opleidingscentrum gericht op een leven lang ontwikkelen.

Meer informatie over ALBA-ACADEMIE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!