TalentCenter zorgt voor invulling lastige vacatures in de Achterhoek

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Achterhoek 2020

Het Sectorplan Achterhoek is erop gericht om moeilijk vervulbare vacatures bij werkgevers in de Achterhoek in te vullen. Eén van de initiatieven uit dit sectorplan is TalentCenter.

TalentCenter zorgt voor invulling lastige vacatures in de Achterhoek

Het Sectorplan Achterhoek helpt werkzoekenden en carriereswitchers zich verder te ontwikkelen om in aanmerking te komen voor kansrijke beroepen. Eén van de initiatieven uit dit sectorplan is dus het TalentCenter.

Werkzoekenden: (her)ontdekken

Met het TalentCenter krijgen werkzoekenden volop de kans om zich te (her)ontdekken. De site biedt hiervoor een aantal tools die helpen om uit te vinden waar de werkzoekende staat in zijn/haar loopbaan, wat hij/zij precies wilt, wat mogelijk is en wat te bereiken is.

Werkgevers: beweging creëren op de arbeidsmarkt

Dit plan helpt werkgevers moeilijk vervulbare vacatures in te vullen en werknemers en werkzoekenden zich te ontwikkelen in kansrijke beroepen. Talentvolle medewerkers komen, al dan niet uit een andere sector, door maatwerk scholing en -begeleiding beschikbaar voor moeilijk vervulbare vacatures. Vakkrachten worden zo voor de regio behouden en het creeert beweging op de arbeidsmarkt.

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!