TANS breidt samenwerking met MBO scholen uit

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: TANS

TANS, logistiek automatiseringsbedrijf uit Eindhoven, breidt haar samenwerking met MBO scholen uit. Na de samenwerking met ROC Gilde in Venlo, is TANS nu ook betrokken bij de ontwikkeling van lesmateriaal bij twee Brabantse ROC's.

TANS breidt samenwerking met MBO scholen uit

De twee Brabantse ROC's, ROC West-Brabant en het Summa College in Eindhoven, hebben beide een andere benadering als het gaat om de invulling van projecten. Vanuit deze verschillende visies wordt er aan de Brabantse overlegtafels kennis gedeeld zodat het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden hoeft te worden. TANS juicht de initiatieven van de scholen toe en ondersteunt hen met de inzet van materiaal en kennis.

Eerdere samenwerking

Eerder dit jaar ging TANS al een samenwerking aan met het Centrum voor Logistiek Vakmanschap (CLV) van Gilde Opleidingen, ook wel bekend als ROC Gilde uit Venlo. Studenten van deze opleiding worden nu met hetzelfde systeem opgeleid als dat TANS aan het bedrijfsleven levert. Op deze manier krijgen studenten op school al een stuk praktijk onder de knie. Hierdoor kunnen zij bij toekomstige werkgevers gemakkelijker instromen.

Over TANS

TANS is specialist als het gaat om transportsoftware. Het bedrijf uit Eindhoven bedenkt, ontwikkelt en levert automatiseringsoplossingen voor transport en logistiek. TANS doet dit vooral met TALIS, dat als standaard software modulair is opgebouwd. TMS, WMS en CRM: TANS heeft er als automatiseringsleverancier vele oplossingen voor.

Meer informatie over TANS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!