TANS presenteert nieuwe planningssoftware op ICT & Logistiek beurs 2018

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: TANS

Op woensdag 7 en donderdag 8 november dit jaar is TANS, specialist als het gaat om transportsoftware, aanwezig bij ICT & Logistiek: een beurs in Utrecht die in het teken staat van ICT toepassingen voor logistieke bedrijven.

TANS presenteert nieuwe planningssoftware op ICT & Logistiek beurs 2018

Thema van ICT & Logistiek 2018 is Connected Logistics: logistieke processen, bestaan uit schakels die er met elkaar voor zorgen dat goederenstromen efficiënt en effectief hun weg vinden. Daarmee is ‘Connected Logistics’ eigenlijk niets nieuws. 

Digitale transformatie in logistiek processen

En tegelijkertijd juist wel. Want de digitale transformatie die gaande is, biedt ongekende mogelijkheden om de noodzakelijke verbindingen tussen leveranciers en afnemers, mensen en systemen en systemen zelf te realiseren en optimaliseren. ‘Connected Logistics’ geeft de juiste tools en toepassingen. De toepassing van data-science in de supply chain leidt tot inzichten, processen die zich kunnen versnellen, ketens die worden geoptimaliseerd en nieuwe modellen die ontstaan.

Nieuwe planningssoftware IMPACT

In 2016 gaf TANS u door middel van een eigen beursbioscoop een voorproefje van de nieuwe planningssoftware IMPACT en vorig jaar boodt het bedrijf u de gelegenheid met de software te 'spelen'. Dit jaar is de basisversie van IMPACT ook werkelijk verkrijgbaar. Daarnaast kunt u bij TANS terecht voor TALIS TMS, WMS, Qlik Sense Business Intelligence en diverse koppelingen en oplossingen. 

Over Tans

Transportsoftwarebedrijf TANS uit Eindhoven bedenkt, ontwikkelt en levert automatiseringsoplossingen voor transport en logistiek. TANS doet dit vooral met TALIS, dat als standaard software modulair is opgebouwd en het voor bedrijven mogelijk maakt om in een zeer korte tijd een aantal flinke efficiencyslagen te maken. Daarnaast biedt TANS ook andere automatiseringsoplossingen waaronder TMS, WMS en CRM.

Meer informatie over TANS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!