TANS toont mogelijkheden IMPACT op beurs ICT en Logistiek 2017

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: TANS

Van 28 tot en met 30 november 2017 is de ICT en Logistiek beurs in de Jaarbeurs Utrecht. TANS is hierbij aanwezig op stand 03.B083 en toont de mogelijkheden van plansysteem IMPACT.

TANS toont mogelijkheden IMPACT op beurs ICT en Logistiek 2017

OverICT & Logistiek

ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen diensten voor de complete supply chain. Dit jaar vindt ICT & Logistiek gelijktijd plaats met Logistica, de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Met deICT & Logistiek badge heb je toegang tot beide beurzen

Win een X-Box one

Kom langs de stand van TANS en doe mee met het IMPACT spel! Door middel van dit spel leer je kennis maken met het nieuwe planningssysteem IMPACT. Doe de quiz en wie weet win je een X-Box one! 

Elke dag maakt een deelnemer kans op deze prachtige prijs. Binnenkort is het mogelijk om je in te schrijven voor het spel. Houdt de website en Twitter in de gaten!

Meer informatie over TANS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!