Team Rembrandts en MTA tekenen opnieuw een samenwerkingsovereenkomst

  • Bouw
  • Bron: MTA

MTA, System Supplier gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van mechatronische machines en systemen, heeft op 23 november voor het vierde jaar op rij een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met een nieuwe lichting van Team Rembrandts.

Team Rembrandts en MTA tekenen opnieuw een samenwerkingsovereenkomst

Team Rembrandts is een roboticateam uit Eindhoven met studenten van Fontys HBO, Mechatronica, Zwijsen College en het Heerbeeck College. In het team werken studenten samen met een ervaren groep ouderejaarsstudenten en mentoren om robots te bouwen. Tevens nemen zij elk jaar deel aan de FIRST Robotics Competition in Amerika. De missie van deze competitie is om kinderen en jongeren enthousiast te maken voor techniek. Begin januari krijgen de deelnemende teams van de wedstrijd de challenge van het nieuwe seizoen te horen. Hierna krijgen zij 6 weken de tijd om een robot te ontwerpen en te bouwen.

Kennismakingsmiddag

Voorafgaand aan het ondertekenen van de overeenkomst kreeg het team een rondleiding bij MTA en mochten zij tevens een kijkje nemen achter de schermen. Aansluitend gaven twee stagiaires van MTA een presentatie over hun stageproject. De leden van Team Rembrandts waren erg enthousiast over de kennismakingsmiddag. Kortom: er is een goede basis gelegd voor de samenwerking in het nieuwe seizoen. 

Meer informatie over MTA B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!