Technische Unie optimaliseert bedrijfsvoering wagenpark

  • Bouw
  • Bron: Technische Unie

Technische Unie wil zijn afleverprocessen beter kunnen monitoren en optimaliseren. Dit is de reden dat de groothandel investeert in een nieuw Transport Management Systeem.

Technische Unie optimaliseert bedrijfsvoering wagenpark

Technische Unie kiest voor Descartes Route Planner en Descartes Mobile. De groothandel in technische-installatiematerialen voor bouw, installatie en industrie wil daarmee de levering aan klanten verder verbeteren. Henk Tol, manager distribution bij Technische Unie: “De geïntegreerde routing- en mobiele oplossing van Descartes helpt ons tegemoet te komen aan de afspraken met klanten en maakt ons wagenpark, onze chauffeurs en onze planners productiever.”

Proof of delivery

De geïntegreerde Descartes Route Planner- en Descartes Mobile-oplossing ondersteunt het logistieke beheerproces van rittenplanning, uitvoering en prestatiemeting. Met de oplossing kan Technische Unie de responssnelheid en de productiviteit van distributieactiviteiten optimaliseren door de beste routes te creëren, geplande en werkelijke leveringsprestaties te monitoren en uitzonderingen beter te beheren. Ook biedt Descartes Mobile de mogelijkheid om ter plekke Proof-of-Delivery-informatie elektronisch te verzamelen.

Auteur: Peter de Weerd

Meer informatie over TECHNISCHE UNIE B.V. EINDHOVEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!