Terugblik 11e Automotive Congres: samenwerking belangrijker dan ooit

  • Automotive
  • Bron: Brainport

Zo'n 200 bezochten 7 en 8 juni de 11de editie van het Automotive Congress op de Automotive Campus in Helmond. Deze 11e editie werd groots aangepakt: een grote tent op het terrein van de Campus zorgde dat alle bezoekers en standhouders ruimte hadden om elkaar te ontmoeten en inspireren.

Terugblik 11e Automotive Congres: samenwerking belangrijker dan ooit

Bezoekers kregen de kans inspirerende verhalen te horen van gerenommeerde bedrijven als Valeo, DS Automobiles, TomTom, Schaeffler, HTSM, Mov’eo, NXP Semiconductors en Fraunhofer Institut. Daarnaast presenteerde 33 organisaties hun dienst en/of product op de beursvloer..

Green en Smart mobility

Het congres werd georganiseerd door AutomotiveNL, Mikrocentrum en RAI Automotive Industry met Challenges for the Automotive Industry als centraal thema. Naast de plenaire sessies en beursvloer werden er tours georganiseerd naar DAF Trucks N.V. en vonden er diverse parallelle sessies plaats met thema’s als Smart Mobility, Green Mobility, Manufacturing & Logistics en Materials & Design. Een belangrijk moment tijdens het congres was het officiële tekenmoment van het Partners International Business (PIB) programma door 22 organisaties met als doel gezamenlijk de kansen op het gebied van Green- en Smart Mobility in Frankrijk te benutten.

Succesvolle editie

Jean Pierre Heijster, Manager van het Automotive Congress, geeft aan dat hij erg blij is met de hulp van het Mikrocentrum, RAI Automotive Industry en alle sponsoren. “Zonder al deze partijen was het ons niet gelukt, want in deze wereld waar zoveel gebeurt op het gebied van automotive en mobiliteit is samenwerking heel belangrijk. We kijken terug op een mooie en succesvolle editie, waar bezoekers werden geïnformeerd en betrokken bij de uitdagingen en kansen binnen de automotive industrie. Voor vele bedrijven een must om bij te zijn!”

Meer informatie over RAI Automotive Industy :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!