The Academy introduceert: Unlock your potential

Welk talent schuilt er nog meer in jou als IT’er? Best een interessante vraag. De vraag naar gekwalificeerde IT’ers is immers groter dan het aanbod en de specialisatiemogelijkheden zijn enorm.

The Academy introduceert: Unlock your potential

Ga je je verder ontwikkelen als programmeur, systeembeheerder, IT manager of misschien wel business consultant? Bij het stellen van deze vragen constateerden @The Academy uit Eindhoven een gat in de markt. Onlangs introduceerden zij daarom ‘Unlock your potential’.

Het gat in de markt

Er bestaat een grote uitdaging voor iedereen die in de IT werkzaam is. Geen enkele branche ontwikkelt zich zo snel en waarschijnlijk heb je gekozen voor een bepaalde specialisatie. Toch is er een valkuil: het is de snelheid van technologisch innovatie die ervoor zorgt dat het probleem van de klant plotseling opgelost kan worden door het expertisegebied van een collega. Steeds meer integratie, bijvoorbeeld op het gebied van samenwerken, data of security, zorgt ervoor dat je zelf ook een bredere IT kennis moet hebben. Het gat in de markt? @The Academy gaat je helpen om te weten wat je nu niet weet. Daardoor blijf je up-to-date en van toegevoegde waarde voor werkgever en natuurlijk voor klanten.

Gratis opleidingstool

Hoe je weet wat je niet weet? Voor het antwoord op deze vraag introduceert @The Academy de gratis opleidingstool. Een laagdrempelige tool, waarmee je zelf op onderzoek gaat en de mogelijkheden voor jouw kennisontwikkeling ontdekt. Je wilt bijvoorbeeld meer weten over de infrastructurele kant van ICT en begrijpen welke kennis er in trainingen en opleidingstrajecten aanwezig zijn. De opleidingstool is een kompas die je constant richting geeft tijdens jouw carrière in de IT. En er is nog iets: Het helpt je de goede keuze te maken zodat je nooit meer hoeft te constateren dat je op een verkeerde training zit.

Opleidingsadviseurs @The Academy

Wie op ontdekkingstocht gaat kan ook even de juiste richting kwijt zijn. Daarom staan de opleidingsadviseurs van @The Academy altijd voor je klaar om je de goede kant op wijzen. Natuurlijk ook voor als je extra bevestiging nodig hebt voor jouw keuze. Of dat nu Microsoft, EC-Counsil, Cisco, Citrix of VMWare of een andere bestemming betreft, zij helpen je verder.

Online Leerportaal

Ja! Binnen “Unlock your potential” is het MOOC, Microsoft Online Open Leerportaal, geïntegreerd. Daarmee studeer je gratis in eigen tempo en krijg je toegang tot allerlei deelonderwerpen. De meeste MOOC’s bevatten daarnaast aanvullende video content, waardoor je snel en praktisch een bepaalde uitdaging leert op te lossen.

Meer informatie over @THE ACADEMY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!