The Future of Food: Wat krijgen we over 10 jaar op ons bord?

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: We Are Food

Technologische ontwikkelingen zoals blockchain en big data in combinatie met consumententrends zorgen er voor dat de mens anno 2018 continu in moet spelen op een veranderende wereld. Zo ook wat betreft ons voedselsysteem.

The Future of Food: Wat krijgen we over 10 jaar op ons bord?

Als we deskundigen moeten geloven worden alle verhoudingen binnen die keten, van boer tot bord, binnen 10 jaar volledig opnieuw bepaald. Op 31 mei 2018 organiseert Stichting Ravelijnlezing daarom het ‘The Future of Food’ event in Theater de Maagd in Bergen op zoom.

Agrarische koploper

Ingrijpende veranderingen binnen onze voedselketen bieden (westelijk) Noord-Brabant en de Vlaams-Nederlandse Delta grote kansen. De agrofood sector is immers een van de grootste sectoren in de regio en door de verbinding met de topsectoren logistiek, maintenance en biobased economy maakt de provincie Noord-Brabant een aanzienlijke kans om een van de toekomstige agrarische koplopers te worden in ons land.   

The Future of Food

Tijdens het ‘The Future of Food’ event wordt deze mogelijke toekomst uitvoerig besproken. Om 15.00 uur zal dagvoorzitter Petra Koenders, directeur van de Green Chemistry Campus, het programma openen. In de twee uur die volgen, belichten verschillende inspirerende keynote sprekers, elk vanuit hun eigen expertise, The Future of Food. Omstreeks 17.00 uur wordt de dag afgesloten. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen geïnteresseerden vanaf dat moment napraten over de middag tijdens de afsluitende netwerkborrel.

Aanmelden

Aanmelden voor het ‘The Future of Food’ event is gratis en kan via de website van Stichting Ravelijnlezing. Na het invullen en verzenden van het digitale aanmeldformulier ontvang u een bevestiging per e-mail zodra uw aanmelding succesvol is afgerond.

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!