Therepairhouse opent alweer tiende winkel

  • Technologie

Het gebruik van smartphones en tablets is niet meer weg te denken uit onze wereld. Tegelijkertijd zijn elektronische apparaten best kwetsbaar, waardoor er al snel sprake van schade is. Kapotte beeldschermen, homeknoppen die niet meer werken of geluidspoorten die het niet meer doen: het komt allemaal voorbij.

Therepairhouse opent alweer tiende winkel

De markt voor erkende reparateurs die snel en goedkoop werken is daarom in trek. Het is dan ook niet gek dat reparatieketen Therepairhouse inmiddels alweer zijn tiende winkel opent. Op steeds meer locaties kunnen klanten hun telefoon laten repareren.

De wensen van de klant

Een kapotte telefoon is vervelend genoeg. Lang moeten wachten op de reparatie van deze telefoon is nog vervelender. Daarom zijn klanten altijd op zoek naar monteurs die hun telefoon of tablet zo snel mogelijk kunnen herstellen. Dat is een van de wensen waar Therepairhouse op inspeelt. De meeste schade aan een telefoon kan namelijk binnen ongeveer een half uur worden opgelost. Klanten kunnen dus gewoon wachten terwijl hun apparaat wordt hersteld. Dat wordt uiteraard wel gedaan door erkende monteurs. Want ondanks dat de prijs laag moet zijn, moet de kwaliteit ook niks te wensen laten.

De juiste materialen

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel monteurs die hun diensten aanbieden. Vaak werken ze voor ontzettend lage prijzen. Dat komt meestal doordat deze monteurs geen erkende onderdelen gebruiken. Onderdelen worden goedkoop nagemaakt of geïmporteerd uit andere landen. Zo kunnen zij de prijzen drukken, maar de kwaliteit is niet zoals de klant gewenst is. Bij Therepairhouse is dit anders. Zij werken namelijk alleen met kwaliteitsonderdelen. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, waardoor een telefoon er weer zo goed als nieuw uitziet na de reparatie.

Service in heel Nederland

De komst van het tiende filiaal van Therepairhouse.com betekent dat steeds meer mensen in Nederland gebruik kunnen maken van hun service. De keten staat garant voor goedkope reparaties, kwalitatieve materialen en vakwerk dat wordt uitgevoerd door ervaren monteurs. Hierdoor is het breken van een telefoonscherm of tablet iets minder pijnlijk, aangezien steeds meer mensen een gekwalificeerde reparateur in de buurt hebben.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!