Thomas Zwiers nieuwe voorzitter van Omgevingstafel Moerdijk

  • Regionale ontwikkeling

"Vroeger stonden de mensen meer met de rug naar het haven- en industriegebied. Het contact met burgers en bedrijven is nu veel beter. Ik wil graag helpen om dat verder uit te bouwen." Dat zegt Thomas Zwiers, de nieuwe voorzitter van Omgevingstafel Moerdijk.

Thomas Zwiers nieuwe voorzitter van Omgevingstafel Moerdijk

Zwiers was de afgelopen zes jaar wethouder van Moerdijk. De Omgevingstafel Moerdijk is opgericht om de relatie tussen het haven- en industriegebied en de burgers en bedrijven in de regio te bevorderen. "Over en weer oog hebben voor elkaar. Weten wat er speelt, rekening houden met elkaar en kijken wat er beter kan. Daarvoor is de omgevingstafel het ontmoetingsplatform." Volgens Zwiers zijn er afgelopen jaren belangrijke stappen voorwaarts gezet. "Als voorzitter wil ik helpen die lijn verder door te trekken."

Omgevingstafel Moerdijk

De Omgevingstafel Moerdijk bestaat uit een brede en vaste vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven op het terrein en omwonenden. De Omgevingstafel Moerdijk komt vier keer per jaar bij elkaar. De eerstvolgende bijeenkomst is gepland voor 16 september. 

 

Meer informatie over PORT OF MOERDIJK:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!