Tiësto en Efteling slaan muzikale handen ineen

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Congreswereld

De Efteling is een bijzondere samenwerking aangegaan. Samen met de wereldberoemde DJ Tiësto brengt het attractiepark in Kaatsheuvel een coproductie van Aquanura, de derde grootste fonteinenshow ter wereld.

Tiësto en Efteling slaan muzikale handen ineen

De nieuwe Aquanura-show is een 12 minuten durend schouwspel op een dancemix van bekende Tiësto- en Efteling-klassiekers. De Tiësto-Aquanura show is inzetbaar voor (zakelijke) evenementen, maar zal ook tijdens speciale momenten als Oud & Nieuw, in de voorjaarsvakantie en op de negen zaterdagen van het Negen Pleinen Festijn (zomerperiode) voor bezoekers van de Efteling te zien zijn. De première van de feestelijke show vindt plaats op dinsdag 16 december tijdens een besloten evenement.

Logische samenwerking

Voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling, Fons Jurgens, licht de samenwerking toe: “De samenwerking met één van ’s werelds beste internationale dj’s stond al lang hoog bovenaan ons wensenlijstje. Tiësto is Brabander in hart en nieren en vanaf het eerste moment ook enthousiast over de indrukwekkende fonteinenshow Aquanura. De logische samenwerking met hem was in dat opzicht snel beklonken.”

Tiësto zelf reageerde enthousiast op het zien van de show: “De sprookjesachtige melodieën in combinatie met mijn vette beats maken dit tot een sensationele versie van Aquanura! Ik ben benieuwd hoe alle Efteling- en Tiësto-fans op de geweldige show gaan reageren.”

Tijs Verwest (1969), alias Tiësto, is een DJ/producer afkomstig uit Breda. Na een zeer succesvolle periode tot 2009 met Trance als muziekstijl, besloot Tiësto meer de richting op te gaan van Progressive House teneinde meer met muziekstijlen buiten de Dance samen te kunnen werken. Hierin ligt dan ook de basis voor de succesvolle samenwerking met de Efteling en haar muziek.

Nieuwe Aquanura show

De show is een 12 minuten durend muzikaal schouwspel in de Vonderplas van de Efteling. Meer dan 200 fonteinen met muziek, vuur en licht dansen mee op Tiësto’s techno beats. Aquanura is een instrument dat veel verschillende shows kan afspelen, zo bewijst ook deze Tiësto-versie van Aquanura.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!