Tijssen cs Beurs voor ambitieuze masterstudenten tandheelkunde

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Tijssen cs

Met de toekenning van de Tijssen cs beurs voor ambitieuze masterstudenten Tandheelkunde van de Radboud Universiteit aan Eva van Vugt is de eerste uitreiking een feit. Tijdens een korte bijeenkomst werd de prijs van € 500 uitgereikt door Ben Hubbers en Wim Benda van Tijssen cs.

Tijssen cs Beurs voor ambitieuze masterstudenten tandheelkunde

Studenten konden zich aanmelden op “vergeetjetandenborstelniet.nl”. Tevens konden zij daar uitleggen waarom juist zij in aanmerking zouden moeten komen voor de Tijssen cs beurs. Winnares Eva van Vugt gaat het bedrag gebruiken voor haar stage in Chili waar zij op de “Universidad de Concepción” inzicht hoopt te krijgen in hoe de tandheelkundige zorg er daar uitziet.

Tandheelkunde in de Chileense cultuur

Eva van Vugt:

''Door de behandelingen die ik en mijn studiegenoot Marjolein uit zullen gaan voeren in een kliniek in Chili verwachten wij meer inzicht te krijgen in welke rol tandheelkundige zorg speelt in de Chileense cultuur. Hoe zit het bijvoorbeeld met zelfzorg en preventie? Daarnaast zijn we benieuwd hoe men naar een bepaalde behandelkeuze toe werkt en waar deze keuzes op gebaseerd zullen zijn. Is dit wezenlijk verschillend van onze Nederlandse denkwijze? Ook gaan we enkele theoretische vakken volgen, welke precies is nog een verrassing. We zijn momenteel de mogelijkheden aan het bekijken en wachten op antwoord van de Chileense universiteit.''

Tijssen cs wenst Eva heel veel succes en wij zijn zeer benieuwd naar haar ervaringen.

Meer informatie over TIJSSEN C.S. ACCOUNTANTS-BELASTINGADVISEURS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!