TKI Dinalog zoekt potentiële kandidaten voor Keten Award

TKI Dinalog gelooft dat logistiek alleen aan verwachtingen kan voldoen door samen te werken. Dat is immers dé sleutel tot succes in logistieke bedrijfsprocessen. Door samen te werken, kunnen bedrijven een betere service aanbieden en tegelijkertijd interne kosten verlagen.

TKI Dinalog zoekt potentiële kandidaten voor Keten Award

Ben jij onderdeel van een goede ketensamenwerking? Dan is TKI Dinalog op zoek naar jou! Op 6 juni 2018 reikt het bedrijf voor de tweede keer de Keten Award uit. Met deze prijs onderscheid je jouw bedrijf door je succesvole verticale ketensamenwerking in de schijnwerpers te zetten. 

Deelnemen aan de Keten Award

Om deel te kunnen nemen aan de Keten Award dien je aan verschillende eisen te voldoen. Zo moet de ketensamenwerking waaraan jouw bedrijf deelgenomen heeft uit minimaal drie deelnemers bestaan. Tevens moet er bij de ketensamenwerking sprake zijn geweest van een win-win situatie voor alle deelnemende partijen.

Na inschrijven ontvang je een vragenlijst die je samen met je ketenpartners in moet vullen. Deze vragenlijst zal vervolgens voorgelegd worden aan een vakjury bestaande uit verladers en dienstverleners onder leiding van professor en tevens leerstoelhouder van Nyenrode Jack van der Veen. Deze jury zal de ketensamenwerking vervolgens beoordelen op een zestal thema's, te weten: innovatie, teamgevoel, proces, strategie, control en resultaat.

De drie groepen die het beste uit de beoordeling komen, worden uitgenodigd om een presentatie te geven op de jurydag op 15 mei op Nyenrode. Na de presentatie, van pak weg 30 minuten, is er ruimte voor vragen en discussie. Aansluitend zal de jury haar bevindingen delen. 

Kortom: pak het podium dat je verdient en meld je aan. Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 15 maart.

Meer informatie over TKI Dinalog:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!