TNO biedt Online IP training voor startups en ondernemers

  • Technologie
  • Bron: TNO

Heb je als Startup of MKB ondernemer een innovatief idee of product dat je juridisch wilt beschermen? Maar weet je niet hoe? Met de Nederlandse versie van het online IP kennisplatform en trainingsprogramma L2Pro voor het MKB biedt TNO je alle ins en outs over op het gebied van intellectueel eigendom.

TNO biedt Online IP training voor startups en ondernemers

Training en begeleiding wordt gegeven door experts van TNO en het European Patent Office. De training start op 16 oktober aanstaande.  

TNO lanceert op 16 oktober een Nederlandse versie van het online IP kennisplatform en trainingsprogramma L2Pro. Tijdens een 9 weken durende part-time online training leren startups en ondernemers alle ins en outs op het gebied van intellectueel eigendom. De training en het platform zijn door TNO in samenwerking met Qualcomm ontwikkeld.

Voor wie?

Het maakt niet uit in welke branche of markt je actief bent en hoe ver je bent met het ontwikkelen van nieuwe ideeën en producten, de training en dit platform is voor iedereen die te maken heeft met intellectueel eigendom.

Deelname aan de training is gratis. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt en worden vergeven op een first-come-first serve basis.

L2PRO

Het L2PRO-kennisplatform en trainingsprogramma zijn in het leven geroepen om startups en ondernemers te ondersteunen bij het beter benutten en inzetten van intellectueel eigendom om hun commerciële resultaten te verbeteren. Het platform is al actief in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Italië. Nu is het de beurt aan Nederlandse ondernemers.

De training duurt in totaal 9 weken. Er wordt gestart met een webinar, waarna wekelijks online modules beschikbaar worden gesteld. Verder komen de deelnemers, trainers en ervaringsdeskundigen bij elkaar om onderling te netwerken, ervaringen uit te wisselen en feedback te geven en te krijgen.

Met behulp van feedback uit de deelnemersgroep zal continu gewerkt worden aan optimalisatie van de training en het platform, om zo startups en ondernemers zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen in hun innovatie en plannen geen plannen blijven.

Meer informatie over TNO:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!