Topsector Logistiek jaarcongres over ‘Futureproof Logistics’

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: TKI Dinalog

Op 16 maart 2017 organiseert de Topsector Logistiek haar jaarcongres met als thema ‘Futureproof Logistics’. Het congres vindt plaats in Studio’s Aalsmeer. Het programma bestaat uit een inspirerend plenair programma en twee rondes met interactieve breakout sessies.

Topsector Logistiek jaarcongres over ‘Futureproof Logistics’

De maatschappij en als gevolg daarvan de logistiek is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd en vernieuwd. En dat tempo van verandering en vernieuwing neemt eerder toe dan af. Kijk maar naar trends als het succes van de stad als economische motor, de veranderende wereldhandel en daarmee de internationale goederenstromen, de noodzaak om drastische reducties in de uitstoot van broeikasgassen te realiseren, en de invloed van automatisering zoals robots en mobiele IT op supply chains en ‘customer intimacy’.

Toekomst verkennen

Veel logistieke bedrijven zijn al druk bezig om die toekomst te verkennen en naar zich toe te trekken. Futureproof logistics! Dit congres neemt u mee in hun verhaal, in de verkenning van die toekomst en laat u ontdekken wat dit voor u kan betekenen.

  • ‘Futureproof Logistics’
  • Donderdag 16 maart 2017
  • Studio’s Aalsmeer van Cleeffkade 15
  • 1431 BA Aalsmeer

Lees meer informatie over het event Futureproof Logistics.

Meer informatie over TKI Dinalog:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!