Trainingsaanbod uitgebreid: 7 extra redenen om voor NIOW te kiezen

  • Onderwijs & Training
  • Bron: NIOW

Sneller, meer flexibel en nog doelgerichter, dat is het devies op het gebied van professionele taal- en schrijftrainingen. NIOW speelt in op vragen uit de markt en ontwikkelde als eerste de online training Piramideschrijven.

Trainingsaanbod uitgebreid: 7 extra redenen om voor NIOW te kiezen

Ook voldoen we aan de groeiende vraag met een training Engels op hoog niveau en ontwikkelden we twee nieuwe business games. Ten slotte goed nieuws voor beelddenkers: je kunt bij NIOW nu een training Infographics volgen. Dit zijn de nieuwe trainingen in het aanbod van NIOW: 

Good, better best: training Business English C1-level

Nu kunnen ook zeer gevorderde taalgebruikers bij NIOW terecht voor de training Business English C1-level.

Zakendoen met China een uitdaging? Denk eens aan de China Culture Challenge!

De China Culture Challenge is een business game voor 6 tot 25 deelnemers onder leiding van ervaren trainers. Voorkom culturele misverstanden en versterk je positie in het hedendaagse Chinese zakenleven.

Recently arrived in Holland? Consider the Dutch culture challenge!

Working with Dutch people may be less simple than you might think. Train yourself and play the Dutch Culture Challenge. This fun and informative business game leads you across everything you need to know about performing well when working with the Dutch.

Schrijftraining als e-learning, kan dat ook? Jazeker, met online Piramideschrijven!

Nieuw in ons aanbod is de e-learning Piramideschrijven. Theorie en opdrachten staan klaar in een interactief online programma. Je past nieuwe inzichten direct toe op een eigen tekst, bijvoorbeeld een beleidsstuk, rapportage of adviesrapport. Er zijn 4 feedbackmomenten met een deskundige trainer gedurende het traject.

Helder en zakelijk schrijven nu in 1 training

Wil je leren om helder, bondig en zakelijk te formuleren? We hebben onze trainingen ‘Helder schrijven’ en ‘Zakelijk schrijven’ samengevoegd in één sterk programma! Vanaf dit najaar te boeken.

Klantgerichte adviesrapporten schrijven

Na deze training presenteer je je advies goed gestructureerd en helder geformuleerd. Leer een efficiënte schrijfaanpak, gebruik elementen uit het piramideschrijven en leer aan te sluiten bij je doelgroep.

Informatie visualiseren met infographics

Focus op denken in beelden en structuren! In deze training leer je informatie om te zetten naar een helder beeld door middel van infographics. Je maakt kennis met online en offline tools om zelf een eenvoudige maar effectieve infographic maken.

Meer informatie over NIOW:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!