Transportsoftware TALIS krijgt grote update in versie 8.0

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: TANS

Automatiseringsleverancier TANS uit Eindhoven heeft onlangs een nieuwe versie van TALIS uitgebracht. De transportsoftware, welke oplossingen biedt voor onder meer TMS, WMS en CRM, is met versie 8.0 weer veel nieuwe functies rijker die het gemak van het werken met TALIS voor alle gebruikers aanzienlijk zullen verhogen.

Transportsoftware TALIS krijgt grote update in versie 8.0

Belangrijke nieuwe functies van TALIS 8.0 zijn onder meer de mogelijkheid om een mail of bijlage van Microsoft Outlook direct naar een veld van het type hyperlink te verslepen, bestandgroottes te reduceren bij het mailen van een bon en bestandskenmerken in te stellen om een mail op te slaan onder een herkenbare bestandsnaam. Daarnaast biedt TALIS 8.0 nieuwe grids bij het onderhoud van opdrachten, meldingen en dossiers en biedt de software nu ook de mogelijkheid om te filteren, sorteren (op meerdere kolommen), exporteren en totaliseren.

Nieuwe futures voor CRM en WMS gebruikers

Tot slot zijn er voor de CRM en WMS module ook twee aparte nieuwe functies toegevoegd. Zo kunnen CRM gebruikers met de nieuwe transportsoftware acties kopiëren en genieten zij van een uitgebreidere koppeling naar Outlook. WMS gebruikers profiteren met de update daarnaast van een nieuwe mogelijkheid om niet factuur gerelateerde velden te wijzigen, nadat een factuur is aangemaakt.

Speciale updatecursus

Om maximaal te profiteren van de voordelen van TALIS 8.0 is het aan te bevelen een speciale updatecursus te volgen. TANS heeft deze ontwikkeld voor applicatiebeheerders (key-users) en voor gebruikers. Tijdens een 3 uur durende workshop worden de belangrijkste wijzigingen doorgenomen. De docent houdt rekening met de aanwezigen en bespreekt alleen de dingen die relevant zijn. Elke gebruiker heeft een laptop tot zijn beschikking en krijgt een update cursusboek mee zodat thuis alle oefeningen nog eens uitgeprobeerd kunnen worden. Op donderdag 13 september (13.30 uur tot 16.30 uur) vindt de volgende cursus plaats in Utrecht.

Meer informatie over TANS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!