Trinseo vestigt zich definitief op Maintenance Value Park

  • Maintenance
  • Bron: Cordeel

Om de gestage groei van Trinseo Netherlands BV in Terneuzen te faciliteren heeft het bedrijf gekozen voor de bouw van een nieuw kantoorpand in combinatie met een nieuw R&D centrum op het Maintenance Value Park in Terneuzen.

Trinseo vestigt zich definitief op Maintenance Value Park

‘In aanloop naar het besluit voor het bouwen van deze nieuwe faciliteit, zijn er meerdere locaties meegenomen. Vanwege de gunstige ligging van het Maintenance Value Park naast het terrein waar onze fabrieken gesitueerd/gelokaliseerd zijn, is er gekozen voor deze optie,’ zegt directeur Frans Kempenaars.

Maintenance Value Park

In 2016 start de bouw voor het nieuwe pand en het R&D centrum, met als doel in de eerste helft van 2017 te verhuizen naar de nieuwe locatie. Het Maintenance Value Park (MVP) is een nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein van ca. 10 ha gelegen tussen de Westerscheldetunnel en het sluizencomplex. Op het MVP worden bedrijven gehuisvest die deel uitmaken van of service verlenen aan de Zeeuwse procesindustrie.

Cordeel

Het bedrijventerrein MVP en de nieuwe vestiging voor Trinseo worden ontwikkeld door de ontwikkelcombinatie APF International en Cordeel. Cordeel zal vanuit haar regiovestiging in Vlissingen het ontwerp en de bouw van het project realiseren, op maat gemaakt naar de wensen en behoeften van de diverse afdelingen van Trinseo die onderdak krijgen in de nieuwbouw. Het project zal dus zowel direct als indirect werkgelegenheid opleveren voor de Zeeuwse regio.  

Trinseo heeft zicht bij de locatiekeuze en overeenkomst met APF International/Cordeel laten adviseren door CBRE.

Meer informatie over Invest in Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!