Twee nieuwe aansluitingen op TransFollow

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: TANS

Zo vlak voor het einde van 2015 zijn nog twee bedrijven aangesloten op het TransFollow-platform van TANS. Het gaat om Hooft Transportbedrijf B.V. uit Hoevelaken en E. Lafeber Int. Transporten B.V..

Twee nieuwe aansluitingen op TransFollow

Beide logistieke dienstverleners werken met een TALIS-transportmanagementsysteem van TANS. Vanaf nu gaan zij hun zendingen volledig papierloos afleveren. Hun chauffeurs krijgen een app voor de digitale aftekening en na de aftekening wordt alle zendingsdata gestructureerd en volledig automatisch opgeslagen in TALIS. Met de ingebruikname van TransFollow verlenen de twee bedrijven hun klanten optimaal inzicht in de zendingen.

TransFollow

TransFollow is de standaard voor de digitale vrachtbrief. TransFollow geeft verladers, vervoerders en ontvangers meer regie en controle op het logistieke proces. Elke partij kan aansluiten op het TransFollow-platform en vanuit de eigen bedrijfssoftware gegevens uitwisselen, digitale handtekeningen voor ontvangst of levering zetten, en de status van de zending volgen. TransFollow bespaart tijd en geld en geeft zekerheid over zendingen. Naast de vrachtbrief is bij TransFollow ook het bewijs van aflevering (POD) digitaal.

Meer informatie over TANS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!