Tweede tenderronde van DHI-regeling opent op 8 augustus

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Boonstoppel Subsidie Advies

Op 8 augustus opent de tweede tenderronde van 2017 van de DHI-regeling (demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies). Aanvragen kunnen tot 19 september worden ingediend.

Tweede tenderronde van DHI-regeling opent op 8 augustus

Ten opzichte van de openstelling van 2016 van deze regeling is de belangrijkste wijziging dat projecten in alle landen (behalve in Nederland en in sanctielanden) in aanmerking kunnen komen voor subsidie. Voorheen was DHI-subsidie specifiek bedoeld voor opkomende markten en ontwikkelingslanden.

Quickscan

Voordat een projectplan kan worden ingediend moet eerst een quickscan worden ingevuld. De quickscan bestaat uit een korte samenvatting van het project. Op basis hiervan geeft de RVO een eerste advies of het project kans maakt op subsidie. Vanwege de beoordelingstermijn van deze quickscan (circa twee weken) is het aan te raden deze tijdig in te dienen, zodat er voldoende tijd overblijft om een volledig projectplan met een sterke business case op te stellen.

Budget tenderronde

Het totale budget van deze tenderronde bedraagt € 5,75 miljoen, waarvan € 2 miljoen gereserveerd is voor ontwikkelingslanden, en € 3,75 miljoen voor opkomende markten en ontwikkelde landen.

Boonstoppel Subsidie Advies

Meer informatie? Neem contact op met Boonstoppel Subsidie Advies BV dat intermediair is op het gebied van subsidies, voor zowel bedrijven als nonprofit-organisaties. Bel met (0487) 513330 of mail naar info@boonstoppel.org voor meer informatie.

Meer informatie over BOONSTOPPEL SUBSIDIE ADVIES B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

RegioinBedrijf Connect RegioinBedrijf Connect november 2018

Graag nodigen wij u uit om aan te sluiten bij de zevende editie van RegioinBedrijf Connect op 13 november bij Fort Lent in Nijmegen.